A kép amit megmutatsz

1+

-Ha lehet akkor engem ne fotózz! Szörnyen nézek ki a képeken. Borzasztó!

Többnyire ehhez hasonló jelzéseket kapok amikor géppel a kezemben fenemód elvadult arccal közelítek áldozatom felé. Érdekes mert magát a fotózást mindenki szereti. Én mint fotós, az alany mint modell és teljes a siker. Mégis amikor az ember fotósa, közelít egy géppel a kezében, minden megváltozik. Gyanakvás, terelés…. ugye nem teszed fel az internetre…stb.

Eddig a legjobb egy közelmúltban történt dolog volt, ami valóban elgondolkoztatott: -Ugye valóban fotózni megyünk? -Nem átverés?

Nem tagadom nagyon meglepődtem. Több tíz éve fotózom elég sok mindent megéltem, de ez akkor szíven ütött, hogy ennyi év távlatában magyarázkodnom kelljen. Tényleg fotózni megyünk. Hamar felülemelkedtem a dolgon és a végeredményt elnézve azt hiszem feledtettem vele a kétségeit. Filmeken a sajtóban nagyon népszerű téma, hogy egy fotós milyen trükköket talál ki, hogy közel kerüljön a modellhez. Barátaim akik -nem fotósok- ironikusan, viccesen megjegyzik aztán fényképezzetek is ! 🙂

Elnézem az interneten található közösségi szájtoka és ezrével vannak fent önmagukat fényképező lányokkal amit egy fényképezőgépnek látszó tárggyal, kritikán aluli minőségben rögzítettek. Ezekről a képekről tényleg nem sugárzik más mint a vágy tárgya. Ha ez a célja a képeiknek akkor telitalálat.

© 2011 – 2018, karesz. Minden jog fenntartva.