Digitális előnézet

Rávettem kedvenc modellemet, hogy most egy kicsit más irányban kalandozva fotózzunk. Nehezítő elemként még hozzátettem, hogy mindezt filmre tesszük. Befűztem a kiszemelt filmet ami egy Agfa APX400 fekete-fehér film lett. Megtapasztaltam mennyire egy elkényeztetett helyzet a digitális fényképezés. Modellt fotózni manuálfókusszal, vakufénymérés és törekedni arra az egy  tökéletes kockára, ami éppen készül. Néhány képnél teszteltem, hogy mennyire szoktam el attól, hogy a beállítófények segítségével, elsőre fogadjam el jónak a beállítást.

A metódus az volt, hogy a fények beállítása után, egy digitális kontrollt fotóztam, ami meglepően jól sikerült. Szokásomhoz híven sikerült azért túlzásokba esnem, ha nem lett volna lehetőség a digitális kontrollra, akkor valószínű sokkal több nem jól fotózott, világított kép készült volna. Hamarosan előhívom a filmet és feldolgozom a fotókat, de addig is kövessétek a digitális előnézeteket.

© 2017, karesz. Minden jog fenntartva ! Az oldalon található tartalom felhasználása nem megengedett. A további információkért és a felhasználás feltételeiért írjon üzenetet az “üzenet” linken található űrlapon. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elfogadom

A weboldal a böngészőben sütiket tárol.  Ez sok internetes webszolgáltatás működéséhez elengedhetetlen technológia.

Block selection by mouse plugin by JaspreetChahal.org