Eltakarják a napot….

Valamikor 1985 nyarán, amikor a világ és a Szovjetunió nem tudta mi lesz akár egy éven belül, egy energiától duzzadó társaság a KISZ agitprop (!) táborába készült kb 5 napot tölteni. Aki valaha volt KISZ-táborban az pontosan tudja mi az, még mielőtt vad kommunistázásba kezdenének a felszisszenők. Nem fogok most arról írni mivel tömték a fejünket és milyen technológiákkal mosták az agyunkat. Megnyugtatok mindenkit ez akkor és ott teljességgel zátonyra futott, feleslegesen főztek ránk emiatt.

A tábor egykori bejárata. A hely ma is táborozást biztosít.

Nem írok újdonságot esetemben, fotóztam, sokat a CÉG 🙂 állta a költségeket A kötelező délelőtti gyakorlatok után szinte mindenki a balcsi partján próbált felejteni egy-egy üveg Balatoni világos társaságában. A fiúk megtalálták a lányokat és a lányok pedig a fiúkat, és még fotózni is lehetett maga volt a Kánaán. 🙂
Az összes fotómat lenyúlta a KISZ nekik kellett adni mind.
Egy dolgot azért nem tudtak elvenni tőlem: az élményt. Ennyi év távlatából is szívesen emlékszem a srácokra, lányokra 🙂 a kalandokra (volt rendesen) a balatonparti estékre, gitárra, dalra, és a helyre Balatonszemesre.

Azóta többször is jártam Balatonszemesen átutazóban, vagy egy rövid sétára megálltunk, de úti célként 32 év után most először.  Volt mire emlékezni mesélni és persze fényképezni.

 

© 2017, karesz. Minden jog fenntartva ! Az oldalon található tartalom felhasználása nem megengedett. A további információkért és a felhasználás feltételeiért írjon üzenetet az “üzenet” linken található űrlapon. Köszönöm!

One Comment

  1. Bérci 2017. augusztus 28. hétfő

    A Balaton szerelem örökké. Jó a történet egy korúak lehetünk. Kisztábor az volt 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Elfogadom

A weboldal a böngészőben sütiket tárol.  Ez sok internetes webszolgáltatás működéséhez elengedhetetlen technológia.

Block selection by mouse plugin by JaspreetChahal.org